Cabeçalho da página cultures

CULTURES

Bean

History

Beans are among the oldest foods in the world, there are several hypotheses about their origin, one of which is that they originated around 7,000 BC in Mesoamerica, and later spread in South America. On the other hand, older archaeological finds date to around 10,000 BC beans domesticated in South America and transported to North America. They were worshiped as a symbol of life in Ancient Egypt and Greece. In Rome, they were consumed in the gastronomic parties of the Romans, being even used to pay bets.

Beans in

Brazil

Beans were already part of the diet of the Indians, called “command” the beans were mixed with flour and served as a meal to the native peoples. Brazil is the third largest producer of beans in the world, being the basis of Brazilian food along with rice, beans become one of the most important crops for the food of Brazilians. There are different types of beans grown in the world, but few societies have been able to take advantage of the benefits of this food like the Brazilian people.

Products VitalForce

For Bean


See Other

Culture

news-img-listras

News Channel

Vital News

La importancia de las bacterias en el manejo sanitario del suelo en todos los cultivos

El uso de bacterias para el control de enfermedades no solo es una técnica conocida como biocontrol o control biológico. Esta técnica envuelve el...

08 de maio | 2023
¿Cuáles son los desafíos que enfrentan los productores en el cultivo del café?

El cultivo del café es una actividad importante en el sector agrícola, desempeñando funciones importantes relacionadas al desarrollo social y...

08 de maio | 2023
El control de productos biológicos, ¿puede ayudar a aumentar la resistencia de las plantas en el control de plagas y enfermedades en la caficultura?

Los datos indican, según la Compañía Nacional de Abastecimiento (CONAB, 2023) que en 2023 hubo un aumento en el área total destinada al cultivo...

08 de maio | 2023
Los desafíos económicos para la Agricultura en 2023

El año 2023 promete ser más desafiante para la agricultura que los años anteriores, es a lo que apunta a traves de constataciones de los precios...

08 de maio | 2023
Manejo da cigarrinha e enfezamento na cultura do milho

Diante de um cenário de incertezas climáticas – e agora também político, devido à transição de governo – os produtores rurais brasileiros,...

03 de fevereiro | 2023
Boas práticas para safrinha

Diversidade climática e abrangência territorial são importantes fatores que permitem o agricultor realizar a segunda safra, sendo possível...

03 de fevereiro | 2023
A eficiência dos produtos Grupo Vital na seca / geada

Fortalecendo as culturas anuais diante do estresse causado pelo ambiente e fatores climáticos com os produtos Grupo Vital. Desde o início do...

03 de fevereiro | 2023
Mercado de insumos biológicos
Mercado de insumos biológicos

O mercado dos insumos biológicos está em bastante ascendência e destaque no mundo agro nos últimos anos. A adoção desses bioinsumos usados para...

03 de fevereiro | 2023